Izvor: BSC HAPPY
19.09.2023 u 18:26
2

SRDAČAN SUSRET U NJUJORKU: Predsednik Vučić se sastao sa Erdoganom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Njujorku sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom.

Vučić prisustvuje otvaranju generalne debate 78. zasedanja Generalne skupštine UN, a srpski predsednik razgovarao je sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i predsednicom Mađarske Katalin Novak.

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO IZ UN: Snažno ćemo štititi poziciju Srbije, naši građani biće ponosni!

Usledio je i srdačan susret sa Erdoganom.

Razgovarali smo o svim važnim pitanjima i dogovorili njegovu skoru posetu Srbiji – napisao je predsednik Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Podsetimo, predsednik je poručio da će u svom govoru u četvrtak snažno štititi poziciju Srbije.

– Počeli smo jutros rano u UN. Mi istupamo u četvrtak i snažno ćemo štititi poziciju Srbije. Uveren sam da će građani naše zemlje biti ponosni na svoje rukovodstvo – naveo je Vučić u objavi na Instagram profilu „budućnostsrbijeav“.

Inače, U Njujorku je danas počela generalna debata 78. zasedanja Generalne skupštine UN, a očekuje se da će među glavnim temama biti klimatske promene i rat u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SRDAČAN SUSRET U NJUJORKU: Predsednik Vučić se sastao sa Erdoganom”

  1. Erdogan napravio grešku sa Maskom, opasan je taj Mask lisac ali je manji lisac od velikih lisaca koji drže društvene mreže jer imaju sve podatke , elkeronsku trgovinu, sve društvene mreže , onlajn oglašavanje , osiguranje, , elketroautomobile koji se sami voze , velike medije , bežite političari sa svojim narodima od njih a tek ovi što rade s aveštačkom inteligencijom, jedva čekam da Željkova kako mu se beše zove veštačka dama , mazne nekog iz Elite za đoku i da ga ne pušta sve dok softver ne pregori . . Sa tim ogromnim kompanijama ne treba sklapati nikakve poslove ako političari žele dobro svojim državama , treba ih ignorisati kao što mi ignorišemu jednu korporaciju , malo im je svima novca a puni su ko brodovi svi oni i dovešće svet ako im političari povladjuju do kolapsa i propasti . Vidim na gmailu stalno pitaju koji je telefon, stavi sliku, stavi adresu , stavi ovo stavi ono , malo morgen što bi reko pokojni Sloba , njega su odveli na onaj svet isti ti zbog ono malo teritorije što njima ništa značajno ne znače a nama mnogo ne u materijalnom smislu već u nacionalnom i verskom i tradicionalnom ali oni hoće baš to to po svetu da unište , zato Rusi da edukuju Afrikance ako su ovi Evropljani bez mozga .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter