Izvor: BSC Happy
09.01.2024 u 20:05
0

SREĆNA TI SLAVA, REPUBLIKO SRPSKA: ČAROBAN VATROMET nad BEOGRADOM u čast DANA REPUBLIKE SRPSKE! EKIPE HAPPY TV u BANJALUCI! VIDEO

Danas je Dan Republike Srpske. Beograd je Banjaluci čestitao praznik i simbol slobode, kako bezuslovnom podrškom, tako čestitikom na Kuli Beograd i spektakularnim vatrometom iz parka Republike Srpske u Beogradu!

Naši reporteri su u Republici Srpskoj tokom celog dana pratili obeležavanje praznika!

– Na svakom ćošku se proslavlja danas. Vatromet sa trga Krajine. Pevao je Miroslav Ilić, Aca Lukas… Zaista je živo i veselo. Dan je počeo sa delegacijom sa Kosova i Metohije i polaganjem venaca za 12 banjalučkih beba. Vidi se sa čime Republika Srpska raspolaže – to se videlo na današnjem defileu. Ovaj dan je narod iz Banjaluke dočekao raširenih ruku. Vidi se koliko im i svima nama znači ovaj datum. Vidi se koliko je Srpska stasala. Dodik je bio na centranom stajalištu pozdravljajući sve. Nastaviće se dalje i u noć da se slavi – rekao je reporter Happy televizije!

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_)


 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter