Izvor: Sputnjik
16.12.2022 u 12:01
0

SRPSKA LISTA OSUDILA NASTAVAK REPRESIJE KURTIJEVOG REŽIMA! „Očigledna je namera da se još jedan Srbin otme od svojih najbližih, a Srbi zastraše“

Srpska lista najoštrije je danas osudila nastavak „represije diktatorskog, antisrpskog režima Aljbina Kurtija“ koji je, kako navode, bez ikakvih dokaza uhapsio bivšeg policajca Slađana Trajkovića i optužio za ratni zločin.

RAKIĆ IZ RUDARA PORUČIO: „Želimo mir, ne želimo ništa tuđe, hoćemo samo da sačuvamo svoje porodice“ (VIDEO)

– Ovo neosnovano hapšenje je još jedan korak ka destabilizaciji prilika i deo plana Aljbina Kurtija da nastavi sa represijom i progonom Srba sa svojih ognjišta – navodi Srpska lista.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je saopštila Srpska lista, „očigledna namera da se još jedan Srbin otme od svojih najbližih a Srbi zastraše kroz institucionalno nasilje ogleda se u činjenici da je Slađan Trajković više od osam godina bio kosovski policajac, na severu Kosova i Metohije živi duže od 20 godina, i neko se tek sad setio, kada je napustio kosovsku policiju, da ga optuži za ratni zločin“.

– Očigledno je da međunarodna zajednica ćuteći posmatra kontinuiranu diskriminaciju srpskog naroda i gaženje osnovnih ljudskih prava, ali nas to neće pokolebati da prestanemo da se borimo za naša prava – zaključuje se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter