Izvor:
06.05.2019 u 16:40
0

SUDIJA DANICA MARINKOVIĆ ZA HEPI TELEVIZIJU: „Račka je dokaz da je plasirana laž, manipulacija, izmišljotina a tu odgovornost treba da snosi Voker“! (VIDEO)

Istražni sudija Danica Marinković je u nedavnoj emisiji Milomira Marića "Dobro jutro Srbijo" govorila o svojoj autorskoj knjizi "Sudija u ratu i miru" u kojoj je detaljno opisala zločin u Račkoj 1999. a za koje albansko rukovdstvo sa Bedžetom Pacolijem na čelu, zahteva od srpskog naroda da prizna zločine nad albanskim civilnim stanovništvom.

– Račka je dokaz da je plasirana laž, manipulacija, izmišljotina a tu odgovornost treba da snosi Voker koji je dobio nalog da predstavi pokolj nad albanskim stanovnicima, tačnije ubijanje 45 civila – rekla je Danica i dodala,

– u Račku nije bio masakr, to je istina. To što se nevladinim organizacijama ne sviđa jer ih plaća zapad, ja štitim istinu i srpski narod. Videla sam u krečani kako gori ljudsko telo i pronašla sam dečiju šaku. Tamo je počinjen zločin nad civilnim stanovništvom od albanskih terorista, koji su oteli iz Orahovca veliki broj žena, dece i muškaraca. Natorvarili su ih u kamione, odvezli u Mališevo, gde su ih zlostavljali, mučili i silovali. Odatle su ih prebacili na brdo Klečka gde je bila krečana, a tamo je bio štab i kasarna OVK gde je glavni komandant bio Fatmir Ljimaj. Braća Mazreku su sve detaljno ispričali šta se dešavalo bez ikakve prinude i prisile – nagovestila je.

Više o tome na linku ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter