Izvor: TANJUG
25.11.2022 u 12:10
0

SUSRET VUČIĆA I ŽERAR LARŠEA: Francuska jedan od najznačajnijih partnera Srbije (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Senata Francuske Žerarom Laršeom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Velika mi je čast da ugostim predsednika francuskog Senata Žerara Laršea. Ova poseta je još jedan pokazatelj kontinuiteta izuzetnog političkog dijaloga izmedu Srbije i Francuske, pogotovo imajući u vidu da je Francuska jedan najznačajnijih političkih i ekonomskih partnera naše zemlje, sa kojom nas čvrsto vezuju prijateljstvo i istorijska bliskost- napisao je Vučić na instagram profilu buducnostsrbijeav. 

Larše je, inače, prvi predsednik Senata Francuske koji je posetio Srbiju.

On će danas razgovarati i sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, a juče je razgovarao sa predsednikom Skupštine Srbije Vladimirom Orlićem, kao i sa članovima Odbora za spoljne poslove i Odbora za evropske integracije.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter