Izvor:
24.06.2017 u 08:13
0

SVIH 7.000 ZVANICA DOBILO POKLON OD PREDSEDNIKA: U njemu su bile OVE tri stvari!

U “Palati Srbija” večeras je održana inauguracija predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića. Iako je bilo prognozirano da će ceremoniji prisustvovati oko 5.000 zvanica, kako organizatori kažu – taj broj je premašen za više od 2.000. Svi oni dobili su na poklon zanimljive poklone.

Zvanice je na ulazu dočekivao predsednik Srbije sa suprugom Tamarom, i oni su se tom prilikom fotografisali sa svima. Upravo ta uramljena fotografija je jedan od poklona koji su zvanice ponele sa sobom kao vrednu uspomenu na veliki događaj.

Ali, to nije sve. Među poklonima su još i “Knjiga o imperatorima”, kao i paketi u kojima su proizvodi sa srpskim pečatom.

Verujemo, ipak, da su se svi naročito obradovali jednom posebnom i slatkom srpskom brendu – vanilicama.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/aleksandarvucic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter