Izvor: Happy BSC
17.12.2022 u 12:43
0

„TEŠKO JE TATA, TEŠKO JE…“ Potresne reči Virdžinije Mihajlović slamaju srce, držala ga za ruku do samog kraja! (FOTO)

Ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, oglasila se na Instagramu nakon što su se njena majka Arijana, sestra Viktorija i braća Nikola I MIroslav oprostili od svog oca i supruga. 

PUT DO ZVEZDA: „Jednog dana bićete samo uspomena drugim ljudima, dajte sve od sebe da budete lepo sećanje“ Tako je govorio MIHA, a jasno je da je on u tome USPEO!

Ona se emotivnom porukom i porodičnim fotografijama koje je objavila oprostila od svog oca, koji joj je, kako je napisala „bio uz nju ovih godina i dao joj sve što je otac mogao dati ćerki i mnogo više“. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomešan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao tu. I svako ko te poznaje zna na šta mislim. Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja života. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati ćerki i mnogo više. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega i svakoga. Bio si prevelik. Prevelik za mene. Prevelik za nas. Prevelik za sve. Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Na duši mi je gore, a ja ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajlović. Previše boli, previše. Volim te tata, uvek, uvek, uvek, uvek. Vikaću ti to svaki dan, uverena da će moj vapaj tamo dopreti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zbogom tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi se javiti, i dalje si mi toliko potreban – napisala je ona. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter