Izvor:
12.04.2017 u 20:42
0

TRAMPOV SENATOR BALKANU PRETI TREĆIM SVETSKIM RATOM!

Američki senator Džon Mekejn i danas je, trećeg dana svoje nezvanične balkanske ture, opet ponovio tezu da postoji mogućnost od izbijanja Trećeg svetskog rata! Prilikom današnje posete Crnoj Gori, Mekejn je rekao:

– Čestitam građanima Crne Gore koji su, zajedno sa svojim liderima, odlučili da budu u Alijansi. Kada vidite sva previranja koja se dešavaju, onda znate da je NATO pravi put – rekao je Mekejn.

Govoreći o uticaju zvanične Moskve, Mekejn je ocijenio da Rusi pokušavaju "da podrivaju demokratski proces u velikom broju država".

– Pokušali su da utiču na izborni proces u Sjedinjenim Državama, nijesu uspjeli. Posetio sam most gde je Gavrilo Princip izvršio atentat na Franca Ferdinanda i znamo šta se desilo poslie. Ne kažem da se to može desiti, nego naglašavam da je važna saradnja – poručio je Mekejn.

Mekejn je, naime, istu tezu ponovio i prilikom posete Beogradu i juče u Sarajevu, iz čega nije teško pročitati njegovu poruku balkanskim državama da se okrenu od Rusije i da je opasnost od izbijanja Trećeg svetskog rata i te kako ozbiljna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter