Izvor: Kosovo Online
17.12.2022 u 16:40
0

„TRI DANA NIŠTA NIJE JEO…RANA NA GLAVI MU SE INFICIRALA“ Oglasila se Trajkovićeva supruga i njegov advokat

Osnovni sud u Prištini odredio je pritvor od mesec dana za Slađana Trajkovića koji je prekjuče uhapšen u Južnoj Mitrovici, a koga tužilaštvo tereti za krivično delo ratni zločin, potvrdio je njegov advokat Dejan Vasić.

Vasić ističe da informacije o samom događaju ne smeju da se iznose u javnost.

– Današnja sednica je bila zatvorena za javnost i sud je naložio da informacije koje se Slađanu stavljaju na teret ne smeju da se obelodanjuju. Ja iskazujem jednu želju da Specijalno tužilaštvo ovu istragu, kako je obećano, sprovede što efikasnije kako bi se utvrdila puna istina o događaju. Slađan apsolutno nema nikakve veze sa događajima koja mu se na teret stavljaju. To su optužbe koje mu se sada, 23 godine kasnije, stavljaju na teret iako on nikada Kosovo nije napuštao i svo ovo vreme je živeo u miru i ljubavi sa svojim komšijama, kako Srbima tako i Albancima – kaže Vasić.

SLAĐANU TRAJKOVIĆU ODREĐEN PRITVOR DO MESEC DANA

Advokat je potvrdio da se Trajkoviću na teret stavlja krivično delo ratni zločin i da se on nalazi u zatvoru u Podujevu kao i da je danas njegova porodica imala mogućnost da se vidi sa njim.

– On se tereti za ratni zločin, odnosno, za dva krivična dela ratnog zločina, ali u ovoj fazi postupka ne mogu posebno da govorim o tome. Trajković će biti u pritvoru visoke bezbednosti u Podujevu. Danas su sa njim malo vremena proveli njegova supruga i ćerka, a ja ću sa njim detaljnije razgovarati kada ga budem posetio u pritvorskoj jedinici – rekao je Vasić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Trajkovićeva supruga Suzana kaže da je njen suprug fizički jak, ali da je prethodnih dana odbijao hranu.

– Popričali smo desetak minuta. Psihički je jak, ali vidi se da je bled, tri dana nije ništa jeo. Od tableta koje smo mu poslali juče ujutru dali su mu samo tabletu za šećer. Nisu mu dali mast i rana na glavi mu se inficirala. Što se nas tiče mi znamo da je on nevin. Mi živimo u Bošnjačkoj mahali i postoji puno poštovanje sa komšijama i sa Alabancima i sa Srbima. On je nevino optužen – rekla je Suzana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter