Izvor: Happy BSC
11.04.2022 u 22:23
0

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA TV HAPPY teme su: „Rat stigao u Evropu! Situacija se usložnjava!“,“Ko su srpski disidenti?“,“Tarabići i rat u Ukrajini“…

Goruće teme iz zemlje i sveta. Fenomenalni gosti koji daju najbolju analizu svega što Vas zanima su u „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY.

Kao i uvek, dan započinjemo prelistavanjem štampe. Naši gosti su Slobodan Samardžija, bivši dopisnik Politike iz Moskve, prof. dr Mina Zirojević, Institut za uporedno pravo, Sava Stambolić, Centar za društvenu stabilnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

O zahtevu Dragana Ðilasa za raspisivanjem novih izbora u Beogradu razgovaraćemo sa Draganom Vujičićem iz Večernjih novosti, Darkom Zlojutrom novinarem i Aleksandrom Pavićem, politikologom.

Sa ministarkom privrede Anđelkom Atanasković razgovaraćemo o rezultatima rada Ministarstva privrede,

„Propagandni rat protiv Srbije!“ tema je za prof.dr Vladimira Vuletica, sociologa, Dejana Vuk Stankovica, analitičara i Boška Vasiljevića, stručnjaka za srpsko-ruske odnose.

Sa Vladimirom Đukanovićem iz SNS-a razgovaraćemo na temu: „Rat stigao u Evropu! Situacija se usložnjava!“

Izjava specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara da je „Srbija više okrenuta Zapadu nego Istoku!“, tema je za sociologa prof. dr Slobodana Reljića.

„Ko su srpski disidenti?“ pitaćemo Slobodana Kljakića, novinara i pisca.

Sa Nikolom Vržićem pomoćnikom glavnog i odg. urednika časopisa „Pečat“ , Filipom Rodićem, novinarom Pečata komentarisaćemo maliciozne tvrdnje Dika Martija i odogovor BIA kojim se demantuju tvrdnje o planiranju ubistava.

U nastavku, ugostićemo lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palmu a tema o kojoj ćemo razgovarati biće ,140 lekara, medicinskih tehničara i sestara u Hurgadi!

Dragan M. Pjević tumačiće za Vas Kremensko proročanstvo, posebno ono što su Tarabići predvideli a tiče se rata u Ukrajini.

Za kraj, radiolog dr Vladimir Sinički govoriće o temi: Proleće i zdravlje!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter