Izvor: BSC Happy
01.10.2023 u 17:41
2

„UBIJENO JE OKO 400 SRPSKIH POLICAJACA 1999. I TO NIJE BIO TERORIZAM VEĆ BORBA ZA SLOBODU“: Dačić u u jednom minutu demolirao Kosovske dželate (VIDEO)

Kako je ministar spoljnih poslova objasnio šta se dešava na KiM u nekoliko rečenica!

Ivica Dačić je tokom gostovanja u jednom emisiji napomenuo da je u našoj južnoj pokrajini u borbi sa OVK teroristima ubijeno između 300 i 400 srpskih policajaca. Dodao je je da to nije bio terorizam i da niko iz međunarodne zajednice nije izjavio saučešće, dok se danas od Srbije pravi bauk zbog toga što se narod osmelio na borbu za slobodu.

@milossile1 #srbija🇷🇸 #ivicadacic #socijalistickapartijasrbije ♬ original sound – milossile1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„UBIJENO JE OKO 400 SRPSKIH POLICAJACA 1999. I TO NIJE BIO TERORIZAM VEĆ BORBA ZA SLOBODU“: Dačić u u jednom minutu demolirao Kosovske dželate (VIDEO)”

  1. Ивица Дачић има још увек шансу да повуче свој потпис са Бриселског споразума из 2013. године, јер та необорива чињеница спречава многе земље да „отпризнају“ Косово. Шта он чека, уопште? Такође, има прилику и да научи и тачан број погинулих српских полицајаца на Косову: није то проблем, Република Српска заокружила је укупуан број српских жртава у РСК и РС током рата 1991-1995, именом и презименом!

    0
    0
    Odgovori
  2. Dali ćemo da smemo ikada,da popijemo brojeve žrtava rata i pogibije u secesiju republika ,bombardovanje, kosovkometohijskih zločina od 1944 do danas,kad ćemo da težimo zločince za bombardovanje i za trovanje Srbije ,pa i danas komtrelerima,e dal će Srbi da se opamete i da shvate da Evropa i Amerika mrze Srbiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter