Izvor: BSC HAPPY
15.05.2023 u 07:27
0

USKORO NAJVEČI SKUP U ISTORIJI SRBIJE: Još 11 dana!

JEDANAEST dana je ostalo do velikog narodnog skupa koji je nedavno najavio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Najveći skup ikada održan u Srbiji biće održan 26. maja, u poslednevnim satima.

Pre nekoliko dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić, je na skup pozvao sve ljude koji žele dobro Srbiji i žele da sačuvaju zemlju i odbrane je od onih koji bi da je ruše i unište.

– Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju, u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije, da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. maja u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima – rekao je Vučić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter