Izvor: Alo.rs
21.08.2023 u 17:37
1

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO IZ ATINE: „Imaću sastanak u četiri oka sa Zelenskim“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije da će se na današnjem neformalnom sastanku lidera regiona u Atini, kome će prisustvovati visoki predstavnici EU, razgovarati o evrointegracijama Zapadnog Balkana, a da za ostale teme nije siguran.

Obraćanje predsednika Vučića:

– Završen je sastanak sa Ursula fon der Lajen, razgovarali o svim važnim pitanjima za Srbiju. Čekao sam trenutak, u Srbiji kada govore o ne netrasparentnosti, zaboravljaju da nas zamole da ne govore da ko će biti na sastanku. Čudan formant neki u Atini. Pozvani smo pet zemalja sa zapadnog balkana, al kako ko i kako, ali pozvana je i Priština iako Atina ne priznaje tzv. Kosovo.

PodsetniImo, premijer Kirijakos Micotakis organizovaće večeras neformalnu večeru za lidere regiona, na kojoj će učestvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na sastanku, koji će biti održan u vili Maksimos u Atini, razgovaraće se o proširenju i evropskoj budućnosti regiona, kao i o energetskoj bezbednosti na Balkanu i u jugoistočnoj Evropi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Atini uoči neformalne večere za lidere regiona, koju organizuje grčki premijer Kirijakos Micotakis, da će se sutra sastati sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim.

„Želim da vas obavestima da ću sutra ujutru na zahtev ukrajinskog predsendika imati bilateralni sastanak sa njim, tako da ću sesti i razgovrati sa Zelenskim u četiri oka o svemu onome što se u poslednje vreme događalo oko KiM, oko priznavanja i nepriznavanja teritorijalnog integriteta jednih i drugih i svih drugih pitanja“, rekao je Vučić.

Verujem da ćemo imati dobar i otvoren razgovor, dodao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO IZ ATINE: „Imaću sastanak u četiri oka sa Zelenskim“”

  1. Bio bi fazon da Zelenski radi za Putina, unistio je Ukro naciste, pocistio je skladista Evropskih drzava, dobio novac od Amerikanaca , cekaju zimu kao novi modni trend u Evropi, , prikazao poklone od naoruzanja kao da su u Nikincima , jos avione da dobije sa sve pilotima da i to Putin skine sneba pa da se posao zavrsi .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter