Izvor:
16.04.2017 u 18:18
0

(VIDEO) Američka kongresmenka: TRAMP GLUMI ZAHLAĐENJE SA RUSIJOM, BACIĆE SE PUTINU U ZAGRLJAJ!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/MAKSIN.JPG?m=1492340711

Članica Kongresa iz Demokratske partije Maksin Voters na mitingu u Vašingtonu rekla je da iza američkih raketnih udara u Siriji stoji želja predsednika Donalda Trampa da skrene pažnju sa ukidanja sankcija Rusiji, piše "Hafington post".

Votersova smatra da je eskalacija napetosti između Moskve i Vašingtona zbog situacije u Siriji "spektakl". Sa njene tačke gledišta, Tramp i ruski lider Vladimir Putin prave predstavu, sa ciljem da Rusiji budu ukinute sankcije koje zabranjuju uvoz tehnologija za istraživanje nafte na Arktiku.

I ranije je američka političarka više puta izlazila sa kontroverznim izjavama u javnost. Ona je optužila Trampa da je spreman da se "baci u zagrljaj ruskom predsedniku, dok Putin nastavlja da napada Koreju".

Nakon toga, ruske šaljivdžije Leksus i Vovan su je pozvali na telefon, predstavljajući se kao premijer Ukrajine Vladimir Grojsman. Oni su se tom prilikom požalili na "mešanje" Rusije unutrašnje stvari "države" Limpopo. Kongresmenka je ozbiljno reagovala na šalu i obećala da će se pozabaviti tim problemom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter