Izvor:
12.02.2017 u 18:47
0

VIDEO: Pogledajte kako Karić dere rokandrol! (video)

Lider Pokreta snaga Srbije, biznismen Bogoljub Karić ne prestaje da privlači pažnju otkako se vratio u Srbiju nakon 11 godina odsustva.

Da je porodica karić i te kako talentovana za muziku, pokazuju brojni članovi ove porodici koji su se dokazali muzički dar na razne načine. Ovoga puta to je rešio da uradi i Bogoljub Karić.

Naime, srpski lider pohvalio se na društevnim mrežama video zapisom na kom se jasno može videti kako izvaredno vlada elektičnom gitarom, a ispod je napisao:

Prijatelji moji, mi smo uz redovne crkvene pesme koje smo pevali u crkvenom horu, svake nedelje sa roditeljima, ujedno imali i to zadovoljstvo da nam otac kupi prvu gitaru početkom 60-tih godina nakon čega smo osnovali prvu muzičku grupu PLAVE ZVEZDE ali nam je narod dao ime BRAĆA KARIĆ. Obezbedili smo prve elektične gitare u Peći na Kosovu i tada uz siluete beogradske pop grupe počeli da sviramo u Peći i pravimo koncerte, igranke i zabave! Kada smo bili u prodavnici videli smo da se prodaju instrumenti!

Sa našom kumom prvom ženom afroamerikankom koja je postala član američkog kongresa Korin Braun i njenom cerkom, koji su ujedno i moji kumovi, zasvirali smo i zapevali, a oni kao pravi afroameriknaci sa puno ritma, stila i osećaja su zaigrali, nakon čega se publika odmah okupila na ulici, nažalost prodavnica je bila jako mala da bi primila sve ljude koji su došli unutra!

Da se malo opustimo u muzici BRAĆE KARIĆ koja je i mene danas oraspoložila.
ŽŽŽIIIVVVEEELLLIIII!!!
Vaš Bogoljub –
napisao je Karić.

Kako Bogoljub svira rokandrol pogledajte u video ispod:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Bogoljub KArić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter