Izvor: Tanjug
30.05.2022 u 19:55
0

VISOKE DEČANE BRIŠU SA MAPE Ovo je drugi slučaj ove godine, provokacije se nastavljaju!

Oznaka sa imenom manastira Visoki dečani ponovo je pomerena na Gugl mapama, saopštio je taj manastir na Tviteru.

„Oznaka sa imenom manastira Visoki Dečani, jednog od najznačajnijih manastira srpske pravoslavne crkve i jednog od četiri spomenika UNESCO na Kosovu i Metohiji, ponovo je obrisana na Gugl mapama. Ovo je drugi slučaj ove godine. Provokacije se nastavljaju!“, navedeno je na Tviteru manastira Visoki Dečani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković ocenio je da je to što je na Gugl mapama ponovo pomerena oznaka manastira Visoki Dečani novi udar na taj manastir.

KURTIJU JE BOLJE DA OBEZBEDI HRANU NEGO ŠTO NAPADA VUČIĆA! Oštra poruka Petkovića (FOTO)

„Novi udar na manastir Visoki Dečani. Umesto da mu vrate 24 hektara zemlje, manastir brišu sa mape“, napisao je Petković na Tviteru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter