Izvor: HappyBSC
27.12.2022 u 10:45
0

VLADIMIR LUČIĆ NA HEPI TELEVIZIJI O „VANSERIJSKOM PROSPERITETU“: „Svi rezultati govore o tome koliko smo na pravom putu da postanemo ne samo regionalno JAK igrač, nego i svetski igrač!“

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji  bio je generalni direktor kompanije  “Telekom Srbija”-   Vladimir Lučić koji je tokom današnjeg medijskog istupanja govorio o svrsishodnom i nemerljivom uspehu koji je ova multiplatformska kompanija zabeležila tokom 2022. godine., iako se neretko susreću sa smelom konkurencijom.

VLADIMIR LUČIĆ POTPISAO DEKLARACIJU: Jeftiniji roming između regiona i EU!

 Uspeh će biti i veći nego što smo planirali, sigurno će biti preko milijardu i po evra, ali i van Srbije u našim takozvanim „ćerkama kompanija“, internet je multimedija zbog velikog broja korisnika. Došli smo u situaciju da iako imamo preko milion i dvesta korisnika, da ćemo samo u Srbiji imati preko sto hiljada novih korisnika na prirodan način. Dokazala se snaga „Telekoma“, ove godine smo dokazali našu snagu, monitrali smo preko 2000 stanica 4 g kako bismo poboljšali kvalitet, ne samo baznih stanica. Dramatično smo bolji po pokrivenosti, naročito u vozovima i ruralnim područjima. Sa izgradnjom optičke mreže se mnogo toga poboljšalo, broj korisnika koji to koristi je veoma bitan, a istovremeno smo pustili dve mobilne mreže, proširili se po Švajcarskoj i Severnoj Makedoniji – istakao je, pa nastavio u istom maniru: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Svi rezultati govore o tome koliko smo na pravom putu da postanemo ne samo regionalni jak igrač, nego i svetski igrač. Sledeće godine ćemo pustiti i Nemačku, maja – 2023. godine, tamo ćemo imati 30 poslovnica . Takođe, očekujemo ostvarivanje partnerstava sa američkim internet – kompanijama. Na početku me je bilo strah novih ideja u vezi sa „Startap“ projektima, niko nije uložio kao mi za godinu dana u početnoj fazi. Na konferenciji u četvrtak prikazaćemo „Startap“ u vezi sa biotehnologijom, detektovanjem nekih bolesti, kroz fond želimo da pomognemo. Mi ovim finansiranjem pomažemo da „Startapovi“ budu jaki – objasnio je u dahu i dodao: 

– Amerika i Izral su odmakle kad je ova tema u pitanju, oni nam pomažu u tom timu. One koje smo finansirali prognoziraju da će dostići milijardu evra, sad su u razvojnoj fazi. Treba nam međunarodna prodaja „Startapa“. Vreme je za promenu igre i naše jače pristajanje na međunarodnoj sceni, strategijom kojom smo napravili“ – rekao je između ostalog generalni direktor „Telekoma“ tokom gostovanja na Hepi televiziji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter