Izvor: BSC happy portal
13.06.2023 u 09:47
1

VOJISLAV ŠEŠELJ NA HAPPY TV: „Mnogi su bili iznenađeni jer se predsednik Vučić pojavio na venčanju mog SINA, nije naručio nijednu PESMU…“

Široki auditorijum je uz jutarnji program Hepi televiziji.

U današnjoj informativnoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji gostovao je predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj, koji je tokom medijskog istupanja govorio o perfidnim napadima zbog prisustva predsednika Vučića na svadbi njegovog nasledika Aleksandra, gde su se dostojanstveno veselili, kumovski odnosi se ne zaboravljaju tako lako.

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Nije politika prljava, već postoje prljavi političari“

  • Kao prvo lažu da sam ratni zločinac, drugo moj sin Aleksandar sa snajkom se registrovao pre dve godine, zbog korona virusa nije mogla ranije da se ogranizuje svadba. Krštenje je bilo u crkvi Svetog Marka, ručak je zakazan u restoranu Radmilovac, za ovim stolom koji se vidi je sedeo predsednik Aleksandar Vučić, Milovan Bojić – kum sa suprugom, bila je moja supruga Jadranka, Vučićev otac Anđelko, sin Danilo, bilo je mesta i za njegovu devojku, moji prijatelji Milan Lešić i Vlajko Vujić. Mnogi su bili iznenađeni jer se pojavio predsednik Vučić. On alkoholno piće nije okusio, nisam ni ja, iako mi se sin venčavao. Pio sam sve vreme Ruski kvas, a Vučić Koka-kolu zero. Nudio sam mu Ruski kvas, on je odbio jer u njemu ima 100 kalorija, izbegava kalorije, ne znam zbog čega, nije debeo. Pevale su se razne pesme, bilo je dobar bend i pevačica i poznati pevač. Među njima je pevao i četničke pesme, Vučić nije naručio nijednu pesmu. Neko je snimio telefonom, pa su krenuli napadi. Bio je veliki broj fotografija sa svečanog ručka. Zvali su me iz jedne redakcije da kažu da se pojavio snima gde Vučić i ja slušamo četničke pesme – objasnio je u dahu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VOJISLAV ŠEŠELJ NA HAPPY TV: „Mnogi su bili iznenađeni jer se predsednik Vučić pojavio na venčanju mog SINA, nije naručio nijednu PESMU…“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter