Izvor: Happy BSC
13.08.2022 u 16:36
0

VOJSKA SRBIJE I NJENO JAČANJE VAŽAN PRIORITET! Stefanović: „Građani Srbije mogu da budu spokojni!“

Ministar odbrane Nebojša Stefanović istakao je danas da je odluka predsednika Vučića da Vojska Srbije i njeno jačanje budu važan prioritet i u narednom periodu, jasna poruka građanima Srbije da mogu da budu spokojni i da ne treba da brinu za bezbednost naše zemlje.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović poručuje: Kurti više nikoga ne može da obmane!

– Hoću da istaknem i da svi koji čine naš sistem odbrane i te kako razumeju složenost situacije u svetu, te je odluka o novom povećanju plata za naše vojnike, koju je predsednik juče saopštio, utoliko značajnija. Podsetiću da će to biti četvrto povećanje plata za našu vojsku u roku od dve godine, što će biti od ogromne važnosti za njeno jačanje, ali i jasno pokazuje koliko naša država ceni svoje ljude u uniformi. Istovremeno, direktna podrška predsednika za opciju redovnog služenja vojnog roka veoma važan je aspekt za ukupnu spremnost i dobru organizaciju našeg sistema odbrane. Uz stalnu i promišljenu modernizaciju naših oružanih snaga, koju ćemo nastaviti i u budućem periodu, Srbija nastavlja da razvija svoje odbrambene snage na najvišem nivou, kao jedan od svojih najvažnijih državnih prioriteta – rekao je Stefanović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, samo na ovaj način, kroz kontinuirano jačanje sistema odbrane, Srbija može da osigura građanima punu bezbednost, zaštitu suvereniteta, ali i da ostvari sve druge postavljene ciljeve i prioritete.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter