Izvor: Tanjug
21.08.2023 u 21:48
0

VUČEVIĆ ODLUČNO ISTIČE: „Srbija je pouzdan partner svim svojim susedima“

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević poručio je danas da se Srbija ponaša kao pouzdan partner svim svojim susedima, kao i da podržava teritorijalni integritet svih država članica Ujedinjenih nacija.

„Uprkos svim zlonamernim i neosnovanim medijskim izveštavanjem, Srbija se ponaša kao odgovoran, pouzdan i predvidljiv partner svim našim susedima. Naša podrška teritorijalnom integritetu svih država članica UN je bezuslovna. Ipak, ne možemo hvaliti ničije nepoštovanje sopstvenog teritorijalnog integriteta“, napisao je Vučević na društvenoj mreži X (Tviter), reagujući na tvit ministra spoljnih poslova Severne Makedonije Bujara Osmanija.

VUČEVIĆ: Pritisci na Srbiju kreću 22. avgusta, Kurti neće stati dok ne ostvari san o Velikoj Albaniji!

Dodao je da su nedavni događaji potvrdili da su bila tačna upozorenja Srbije da Kosovo i Metohija nije slučaj „sui generis“.

„Niko u Srbiji zbog toga ne likuje, već samo navodi činjenice“, naveo je Vučević.

Osmani je prethodno zatražio od Vučevića pojašnjenje zbog izjave u kojoj je on rekao da Aljbin Kurti želi veliku Albaniju, te da su se „Severna Makedonija i Crna Gora ogrešile po pitanju Kosova, ali da će im se to obiti o glavu“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter