Izvor:
29.12.2018 u 21:13
0

VUČIĆ: Biće povećan standard građana i to će građani mnogo jasnije i snažnije da osete u svojim džepovima!

Predsednik Aleksandar Vučić poželeo je večeras građanima srećnu Novu godinu i istakao da ona za nas neće biti laka u političkom smislu, ali da će biti mnogo bolja u ekonomskom.

– Biće povećan standard građana i to će građani mnogo jasnije i snažnije da osete u svojim džepovima – istakao je Vučić.

On je naveo da će građani da osete rezultate svih teških reformi koje su sprovedene.

– Moja želja je da narod živi u miru, naš je posao da to obezbedimo, da se borimo za svoju zemlju i drzavu i da ljudi žive bolje – poručio je Vučić.

On je dadao i da treba raditi više, jer bez rada neće biti bolje i da je uveren da mozemo da radimo više.

– Uveren sam u uspeh Srbije i napredak i u nastavak naše pobedničke serije – istakao je Vučić.

Upitan da li nešto želi za sebe, kazao je da je njegovo da radi, i to će činiti do 2022. godine do kada su ga građani izabrali.

Sve vreme ću se boriti za Srbiju, ničega se i nikoga ne plašim, istakao ej Vučić ddoajući da će slusati samo narod i građane ,a korumpirane pollitcare niakada.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter