Izvor:
05.11.2019 u 19:01
0

VUČIĆ: Biću na javnom servisu jer se ne povlačm pred nasilnicima!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će svakako večeras doći na javni servis i uživo gostovati, uprkos najavljenom pozivu opozicije da ga sačekaju pred zgradom javnog servisa, jer, kako je rekao, to nije pitanje njegove bezbednosti, već bezbednosti i slobode kretanja koju moraju uživati svi građani Srbije.

– Predsednik Srbije ne sme da se povlači pred nasilnicima, uprkos pretnjama i pritiscima, jer tako pokazuje da ničija bezbednost u Srbiji ne sme biti dovedena u pitanje – rekao je Vučić.

Vučić je zamolio svoje pristalice i sve građane koji su mu danas, kako je poreneo, slali poruke podrške i iskazali spremnost da i oni dođu pred zgradu u Takovskoj – da ne dolaze, da bi se izbegli neželjeni scenario.

– Neka oni dođu… ja strah nemam – rekao je predsednik Vučić.

Kako je rekao, dobio je poziv javnog servisa da gostuje u večernjem terminu posle šest meseci i prihvatio ga je, jer je smatrao da je važno da iznese šta je urađeno i šta ćemo uraditi u narednom periodu, sada kada, kako ističe, otvaramo auto-puteve, povećavamo penzije i plate.

– Prihvatio sam poziv i biću na svom poslu, baš u vreme kada je zakazano okupljanje. Nisam snimao emisiju, kako su govorili, neću ići u Košutnjak ili u Palatu Srbije, biću na javnom servisu – izjavio je predsednik.

On je rekao da to nije njegovo lično pitanje i nije pitanje za neodgovorne, već za odgovorne i slobodne ljude, da se pokaže da niko ne sme da ugrožava njihovu bezbednost.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter