Izvor: tanjug
23.10.2021 u 18:18
0

VUČIĆ I DODIK: Glavna tema razgovora politička situacija u BiH (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa srpskim članon Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, a tema razgovora u Vili mir, biće politički razvoj situacije u BiH.

Sastanak, koji je počeo oko 18 sati, trajaće, kako se očekuje jedan sat, a nakon toga planirane su izjave za medije.

PROČITAJTE JOŠ: ALBANCI U PANICI: Strahuju od pokreta SRPSKE VOJSKE, pa potivajku NATO u pomoć

Dodik je pred susret sa Vučićem rekao da će naglasiti da Republika Srpska ne veruje u slatkorečive, lažne dobre namere nekih zapadnih faktora i Bošnjaka.

Dodao je da razume šta Srbija može da učini, a šta ne, te da od Vučića ne traži podršku u celosti, ali očekuje, razumevanje.

PROČITAJTE JOŠ: DIJALOG VLASTI I OPOZICIJE: Izbori 3. aprila, kampanja po novim pravilima

Naveo je i da današnji razgovori predstavlja kontinuitet ranijih sastanaka.

– Razgovaramo o situaciji i dogovaramo se o mogućim reakcijama koje su uvek vezane za naša prava – rekao je Dodik i dodao da u Sarajevu uvek pokušavaju da „donesu neku odluku da smire Republiku Srpsku, a posle toga po pravilu sledi još gora odluka“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter