Izvor:
15.01.2019 u 08:38
0

VUČIĆ O ODNOSIMA SA TAČIJEM: Bili smo na ivici fizičkog sukoba, kad se posvađamo pričamo na srpskom!

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao je večeras da u susretima sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem razgovara na engleskom jeziku, ali da kada dođe do verbalnog sukoba, kaže, pređu na srpski.

Na pitanje voditeljke da li je pored verbalnih bilo i nekih drugih sukoba, Vučić se prisetio jednog momenta tokom prvog briselskog dijaloga, kada je bivški kosovski ministar pravde "skočio" na Ivicu Dačića, a on morao da mu priskoči u pomoć.

– To se brzo završilo – rekao je Vučić kroz smeh.

Kaže da u Briselu ne sme da dođe do fizičkih sukoba, već da je to mesto gde treba da dođe do sudara ideja, vizija i budućnosti.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter