Izvor: Novosti
21.10.2023 u 15:27
0

VUČIĆ ODBRUSIO AMERIKANCIMA SARKASTIČNO ZBOG SANKCIJA DODIKOVOJ DECI: Čestitam vam na hrabrosti, junaci

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je u Šapcu američke sankcije deci Milorada Dodika.

– Čestitam vam na hrabrosti, junaci. Svaka vam čast, kakvi ste junaci. Vidite i unucima da uvedete sankcije – rekao je ironično Vučić.

Vučić je rekao da ima bezbroj problema u svetu i u regionu.

– Sve je veći pritisak na Srbe u regionu. Do poslednjeg Srbina žele da odgovaraju za jednog albanskog policajca, ali kad pucaju na srpsku decu onda „lepo idite kući, niste odgovorni“. Jer srpska deca i nisu deca, to su Srbi. To su deca samo nekih Srba i ništa više. Kada govore o Crnoj Gori glavno pitanje je da morate da kažete sve najgore o Beogradu, jer šta ćete u Vladi CG ako ne kažete sve najgore o Beogradu. Kada dolazi vreme za popis, i to okasneli, onda: E nemojte da date popis jer će biti Srba više. A šta vi spolja hoćete? Da se Srbima izbriše ime i prezime. Nećete taj dan dočekati. Čuvaćemo i Srbiju i svoj narod. Nikome 10 i 11 godina nismo na senku stali, nikoga nismo povredili i uvredili, tražili smo najbolje odnose sa svima. Mi smo potomci junaka sa Cera i Kolubare. Nećemo da se junačimo u prazno. Čuvaćemo mir i stabilnost. Jer hoćemo da naša deca žive bolje. Gradićemo nove puteve i pruge. Srbija će još brže da napreduje, u inat svima koji hoće da nam ukinu prezimena – kazao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter