Izvor: BSC Happy
21.10.2023 u 13:11
0

VUČIĆ PRED SASTANAK SA „VELIKOM PETORKOM“: Neću da se borim i čuvam sebe, boriću se i čuvaću Srbiju, KiM i naš narod na KiM

Predsednik Srbije se za sat vremena sastaje sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

VELIKA PETORKA U PRIŠTINI: Lajčak, Imamo plan za nastavak dijaloga, ali ne mogu o detaljima

Potom i sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, savetnicima za spoljnu i bezbednosnu politiku predsednika Republike Francuske i kancelara Savezne Republike Nemačke, Emanuelom Bonom i Jensom Pletnerom i diplomatskim savetnikom predsednice Vlade Republike Italije Alesandrom Kataneom.

– Danas smo u ne lakoj situaciji, neko će reći da je to zato što je bila Banjska. Dovešće hiljade analitičara da vam to objašnjavaju, to nije tačno. Oni to koriste kao izgovor, a ništa suštinski ne bi promenili. Danas, na moju žalost, znam nešto bolje od vas, danas će verovatno u proteklih 11 dana, biti najteži dan za mene. Znam, pretpostavljam šta donose i sa čim dolaze, zato ovo i kažem. Noćima zbog toga ne spavam, ne znam da li bih vikao od muke, da li bih plakao od muke, a sve što mogu da kažem, to je da, tražićemo način i uspećemo da sačuvamo Srbiju i da je ne damo na poklon nikome drugom, već da uvek pripada našem narodu.

Jednu stvar garantujem. Dolazi za sat vremena petorka velikih, jakih, najjačih, silnih. Mi smo mala zemlja, moramo da vodimo brigu o sebi. Neću da se borim i čuvam sebe, ali ću da se borim i čuvaću Srbiju, boriću se svim srcem ma koliko da ih je. Čuvaću i KiM i naš narod na KiM – naglasio je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter