Izvor: Happy BSC
30.04.2022 u 13:01
0

VUČIĆ RASKRINKAO AMERIČKE LAŽI I SRAMNE REČI SENATORA MARFIJA! Ovo je odgovor Srbije o sankcijama Rusiji

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije rekao je danas nije tačno je sa senatorom Krisom Marfijem razgovarao o uvođenju sankcija Rusiji.

Ponovio je zaključke sa Saveta za nacionalnu bezbednost. Kaže da su večni samo interesi, a ne prijateljstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Naša politika mora da bude politika odgovornosti, razvoja i napretka, da gledamo šta su interesi naše zemlje i da u skladu sa tim radimo sve ono što je potrebno, ne interesuju me nagađanja da li ćemo i kada da uvedemo sankcije čak ni senator Marfi nije govorio o tome – rekao je Vučić.

DOLAZE TEŠKA VREMENA, DIJALOG JE MRTAV! SRBIJA NE MENJA SVOJE STAVOVE! Vučić odgovorio Putinu, Šolcu i Kurtiju, pažljivo pročitajte ove reči

Podsetimo, senator demokrata Kris Marfi u izjavi za Glas Amerike je, mimo diplomatskog bontona i pravila, otkrio detalje razgovora sa prvim čovekom Srbije. Pri tom je, ako je prevod njegovog nastupa bio verodostojan, preneo da mu je Vučić kazao „pozovi me za 60 dana. Proveri jesam li učinio ono što sam rekao da ću učiniti“. Ova rečenica poslužila je pojedinim krugovima i u Srbiji i u inostranstvu da „zaključe“ kako je Vučić spreman da uvede sankcije Rusiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter