Izvor: BSC Happy
26.06.2023 u 17:16
0

PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA BLINKENOM: Glavna tema situacija na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa državnim sekretarom SAD Entonijem Blinkenom.

– Sekretar Blinken je insistirao na smirivanju situacije na severu Kosova i Metohije i u potpunosti podržao evropski plan za deeskalaciju. Rekao sam mu da se Srbija ponaša ozbiljno i odgovorno, ali da specijalne snage kosovske policije svakog dana potpuno arbitrarno hapse pripadnike srpskog naroda i zatražio puštanje svih uhapšenih Srba na slobodu. Takođe, naglasio sam da su ostavke i hitno povlačenje lažnih gradonačelnika, kao i specijalnih snaga kosovske policije iz zgrada u četiri opštine na severu Kosova i Metohije od ključnog značaja za smirivanje tenzija, napisao je predsednik na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Američki državni sekretar je čestitao na tome što je Beograd dobio organizaciju EXPO 2027, pobedivši, između ostalog, i Minesotu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter