Izvor: TANJUG
26.10.2022 u 10:29
0

VUČIĆ SA RAMOM I KOVAČEVSKIM: Video konferencija o energetskoj situaciji i zajedničkim koracima u okviru inicijative Otvoreni Balkan (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je video konfrenciju sa premijerima Albanije i Severne Makedonije u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vučić je danas saopštio da je razgovarao sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Dimitarom Kovačevskim o energetskoj sitauciji pred nastupajuću zimu i zajedničkim koracima u vezi predstojećeg sastanka u okviru Berlinskog procesa.

-Razgovarao sam sa Edijem Ramom i Dimitarom Kovačevskim o zajedničkim koracima kako bismo obezbedili sigurnu zimu za sve naše građane, kao i o predstojećem sastanku u okviru Berlinskog procesa-objavio je Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Kada je reč o Otvorenom Balkanu, Vučić je rekao da ta inicijativa znači „mir, prosperitet i sigurniju budućnost za narode našeg regiona, jer zajedno smo uvek jači”.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter