Izvor: HAPPY BSC
18.10.2022 u 10:35
0

VULIN DANAS RAZGOVARAO SA DINĐADIJEM U NJU DELHIJU: Ministar se zahvalio nigerijskom kolegi na nepriznavanju lažne države Kosovo!

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa ministrom policijskih poslova Savezne Republike Nigerije Muhamadom Maigari Dinđadijem, uoči početka 90. zasedanja Generalne skupštine Interpola u Nju Delhiju.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je tokom razgovora da Srbija na čijem je čelu Aleksandar Vučić vodi samostalnu i nezavisnu politiku i da je opredeljena da razvija i jača tradicionalna prijateljstva.

Sagovornici su istakli da tradicionalno prijateljstvo Beograda i Abudže potiče još od zajedničkog rada u Pokretu nesvrstanih zemalja i da postoji prostor za dublju bilateralnu saradnju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar Vulin zahvalio se svom nigerijskom kolegi na poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije i na nepriznavanju lažne države Kosovo.

Dvojica sagovornika razgovarala su o mogućnostima za unapređenje saradnje dveju zemalja u oblasti unutrašnjih poslova.

PRIJATELJSTVO SRPSKE I KINESKE DRŽAVE JE ČELIČNO: Vulin razgovarao sa Hu Binčenom na Generalnoj skupštini Interpola u Nju Delhiju!

Ministar policijskih poslova Savezne Republike Nigerije Muhamad Maigari Dinđadi istakao je da srpska policija daje velike doprinose u međunarodnim akcijama usmerenim na borbu protiv organizovanog kriminala i borbu protiv narkotika, te da bi razmena iskustava sa srpskom policijom bila od velikog značaja za policiju Nigerije.

Ministar policijskih poslova Savezne Republike Nigerije Dinđadi zahvalio se ministru Vulinu i Srbiji na podršci prilikom izbora nigerijskog kandidata za potpredsednika Interpola za Afriku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter