Izvor:
12.06.2019 u 13:25
0

VULIN I DODIK SASTALI SE U BANJALUCI SA BORCIMA SA KOŠARA…(FOTO)

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik sastali su se danas u Banjaluci sa borcima sa Košara, koji u tom gradu borave povodom premijere filma "Ratne priče sa Košara".

-Kad branite Srbiju branite i Republiku Srpsku. Kad napadnete jedan deo srpskog naroda napali ste sve Srbe bez obzira na to gde oni žive. Bitka na Košarama je bila i odbrana Republike Srpske baš kao što je i Koridor bio odbrana Republike Srbije", rekao je ministar Vulin-saopštilo je ministarstvo.

Na sastanku ministra Vulina i Dodika dogovoreno je da Ministarstvo odbrane i Vlada Republike Srpske zajedno snime dokumentarno-igrani film o bici na Koridoru (Bosanskoj Posavini 1992. godine).

Vulin je rekao da će se snimiti film o tom herojskom poduhvatu, tom velikom proboju koji je sačuvao Republiku Srpsku i Srbe u njoj.

-Predsednik Vučić je dao jasan nalog da vodimo računa o tome da se zajednička prošlost nikad ne zaboravi i da ona zla koja su činjena srpskom narodu ne smeju biti ponovljena i zaboravljena kao ni herojstvo srpskog naroda- rekao je ministar Vulin.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter