Izvor: Kurir.rs
29.09.2022 u 17:25
0

VULIN JASNO IZNEO STAV: „Srbija je slobodna zemlja, nije rezervat, sami odlučujem!“

Ministar unutrašnjih poslova –  Aleksandar Vulin kaže da je saopštenje Stejt departmenta u kojem kritikuje Srbiju zbog Plana konsultacija sa Rusijom iznenađujuće i da je korak u pogrešnom pravcu, te poručuje da Srbija nije uradila ništa što je u suprotnosti sa međunarodnim pravom.

Ministar Aleksandar Vulin poručuje: „Bolje da Vučić ostane predsednik svih Srba, nego da Srbija nastavi da još neku deceniju ubeđuje sebe kako će jednom biti član EU“

„Posebno nije uradila ništa što je protivno interesima njenih građana, što je za nas u Srbiji mera svih stvari“, dodao je Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podseća da SAD sede s Rusijom u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, a od Srbije očekuju da postane deo antiruske histerije.

„Kao i na primeru nepoštovanja teritorijalnog integriteta Srbije, a zahtevom da je Ukrajina nepovrediva, SAD potvrđuje da su licemerje i dupli standardi jedina konstanta politike velikih sila, a posebno onih koji su bombardovali Srbiju. Mi smo malobrojan narod, ali smo slobodan narod i dok nas vodi Aleksandar Vučić, ostaćemo slobodni i sami ćemo odlučivati ko su nam prijatelji i sa kime i kako sarađujemo. Srbija nije velika zemlja, ali nije ni rezervat, mi odlučujemo sami“, izjavio je Vulin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter