Izvor: Tanjug
26.05.2022 u 17:11
0

VULIN PORUČIO KLIČKU: Ko poredi KiM i Donbas neka u poređenju ide do kraja

Da Kličko bilo šta zna o istoriji, znao bi da je Kosovo i Metohija deo Srbije i da nije moguće okupirati sopstvenu zemlju, kazao je ministar policije Aleksandar Vulin i poručio:

„Onaj ko poredi Donbas i KiM, mora biti spreman da u poređenju ide do kraja. Ako Kličko tvrdi da su Šiptari bili okupirani i da su se oružanom pobunom oslobodili Srbije i srpskog okupatora, onda su i Rusi u Donbasu, takođe, okupirani i imaju pravo da se oslobode ukrajinskog okupatora. Ono što Kličko priznaje Šiptarima u Srbiji, moraće da prizna i Rusima u Ukrajini. Oni koji se zaklinju u princip nepovredivosti teritorijalnog integriteta, moraju svoje uverenje da dokažu najpre na Srbiji. Srbija je dokazala da poštuje međunarodno pravo, šteta što to i drugi ne mogu da kažu za sebe“, izjavio je ministar.

SA PUTINOM ĆU RAZGOVARATI U NEDELJU: Vučić očekuje dobar i korektan razgovor

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vulin ako reagovao na navode bivšeg ukrajinskog boksera i aktuelnog gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička da se „Ukrajinci bore protiv ruskog okupatora, kao Albanci nekada protiv srpskog okupatora“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter