Izvor: BSC HAPPY
17.02.2023 u 14:43
0

„ZA SRBIJU I KIM, NEMA PREDAJE!“ Ministar Vučević pružio podršku predsedniku Vučiću (FOTO)

Prošlo je tačno 15 godina od proglašenja lažne države Kosovo i za nas nema predaha u borbi da sačuvamo interese naroda i države, naglasio je ministar Vučević.

Ministar odbrane Miloš Vučević pružio je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji se danas sastaje sa predstavnicima najmoćnijih država sveta.

Vučević se oglasio na svom Instagram profilu i naglasio da se danas u Prištini slave teroristi i ratni zločinci.

„NEMA PREDAJE! ČUVAĆEMO NAŠU ZEMLJU, MIR I NACIONALNE INTERESE!“ Vučić se obratio građanima sa Minhenskog aerodroma (VIDEO)

– Danas predsednika Vučića očekuje serija sastanaka sa predstavnicima najmoćnijih država sveta, a u isto vreme, u prištinskoj Skupštini se slave teroristi i ratni zločinci koje su čak i njihovi mentori poslali na suđenje. Naš narod kaže – „čega se pametan stidi, budala se ponosi“, i rekao bih da ta izreka savršeno pristaje sramnim scenama iz Prištine – napisao je Vučević i dodao:

– Jer, prošlo je tačno 15 godina od proglašenja lažne države Kosovo i za nas nema predaha u borbi da sačuvamo vitalne interese naroda i države. Zato, puna podrška predsedniku Vučiću i samo hrabro, za Srbiju i KiM, nema predaje!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter