Izvor:
02.04.2019 u 10:40
0

ZORANA MIHAILOVIĆ: „Pre leta i letnje turističke sezone imaćemo završena tri auto-puta!“

Ove godine biće završena tri auto-puta i počeće izgradnja tri nova auto-puta, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

– Pre leta i letnje turističke sezone imaćemo završena tri auto-puta, i to na južnom i istočnom kraku Koridora 10, kao i 103 kilometra auto-puta na Koridoru 11 od Obrenovca do Preljine– rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da će do kraja godine biti završena i deonica od Surčina do Obrenovca, tako da će biti ukupno 120 kilometara auto-puta od Surčina do Čačka.

Ministarka je najavila da u aprilu kod Lučana počinju radovi na deonici auto-puta ka Crnoj Gori od Preljine do Požege.

– Pored toga, u junu je planiran početak radova na prvoj deonici auto-puta Beograd-Sarajevo, od Sremske Rače do Kuzmina, a u 2019. kreću i radovi na izgradnji Moravskog koridora, odnosno auto-puta Pojate-Preljina- rekla je Mihajlović.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter