Izvor: vijesti.me
03.12.2020 u 21:25
0

ABAZOVIĆ: Neću dozvoliti da neko ponižava zemlju!

Lider GP URA Dritan Abazović rekao je da će, ako bude potpredsednik vlade biti zadužen za sektor bezbednosti i spoljnu politiku.

NAJVAŽNIJE DANAS

STRUČNJACI ISTRAŽIVALI KOLIKO ĆE GRAĐANI SRBIJE OBOLELI OD KORONE BITI ZAŠTIĆENI OD VIRUSA: Stižu i dobre VESTI

VEĆI POREZ NA KUĆE I STANOVE U BEOGRADU: Utvrđen novi cenovnik kvadrata na teritoriji prestonice!

SAOBRAĆAJKA KOD VRANJA: U sudaru dva automobila četvoro povređenih

OTKLONJENE SVE DILEME: Evo KO I KADA MOŽE DA RADI od sutra posle 17h

– Biću neko ko će po zakonu biti koordinator obaveštajnih službi. To što u parlamentu sede ljudi koji bi od Crne Gore da prave cirkus ja to ne želim kao potpredsednik Vlade ili poslanik. Ne želim da ponižavam svoju zemlju – rekao je Abazović.

SAZNAJTE JOŠ…

Vlada usvojila predlog promene Ustava

POGREBNICI RADE PREKOVREMENO: Sahrana nikad više, opela nedeljom, najgore u Beogradu

Brnabić upoznata o izgradnji stanova za službe bezbednosti

NEMAČKA KANCELARKA POZDRAVILA NAPREDAK SRBIJE: Ekonomija je jaka veza između naše dve zemlje

On je naveo da želi da sednem sa vrhom državnog tužilaštva i Uprave policije i identifikuje gde su problemi i zbog čega se ne rešavaju najveći slučajevi.

– Ukoliko identifikujem probleme tražiću da se reše, ako neko bude opstruirao rad podrazumevajući i kolege iz vlade izaći ću u javnost i identifikovati svakog čoveka jer to smatram dužnošću – rekao je Abazović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter