Izvor: BSC Happy
11.06.2023 u 19:22
0

ANDRIJA MANDIĆ ZA HAPPY TV: „Danas je prilika da ispunimo ono što smo obećali, davali smo obećanja koja su realna“

Za Happy televiziju govorio je Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije!

Andrija Mandić je rekao da su ovo prvi slobodni izbori od uvođenja višestranačja

Ovo su prvi slobodni izbori koji se izvode od uvođenja višepartijskog sistema. Teško je sada predvideti rezultate, ali treba petpostaviti da će one stranke koje imaju organizaciju imati bolje rezultate od onih koje su imali samo poruke preko medija. Ljudi mogu da poprave ovu vrlo lošu izlaznost, tako da ćemo videti posle 20 časova kada počnu da se objavljuju rezultati – smatra on.

On je istakao da ne sumnja u dobar rezultat svoje opcije

Mi imamo snažnu podršku i ozbiljnu infrastrukturu. Mi i DPS imamo najjače uporište na terenu. Kako će se to večeras pokazati, ja očekujem najbolje. Mi smo imali mnogo skupova, mnogo razgovora sa građanima Crne Gore, da izađu na izbore i promene situaciju. Iako smo pobedili bilo nam je zabranjeno da vršimo vlast, danas je prilika da ispunimo ono što smo obećali. Naša su obećanja realna, nismo se utrkivali kao ostali. Mi smo prezadužena zemlja, ne bi mogli da isplatimo deseti deo onoga što su obećali. Treba odgovorno pristupiti i baviti se ekonomijom koja je realna. Mi čuvamo tradicionalne vrednosti Crne Gore. Za nas glasa dominantno srpski narod, snaga našeg naroda i program koji smo ponudili pokazaće rezultate – kaže Mandić.

Naš sagovornik kaže da se moraju sačuvati tekovine velike izborne pobede 2020. godine

Mislimo da treba očuvati napore iz 2020. kada smo žrtvovali našu snagu ne ulazeći u Vladu. Milov režim nije demontiran u dubini. Imamo vlast duboke države – zaključio je Mandić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter