Izvor: BSC HAPPY
03.08.2023 u 10:54
0

BIZARAN SLUČAJ U HRVATSKOJ: Ženu ujela morska kornjača, nije znala šta je snašlo od bola!

Anita Dadić, žena, koju je pre nekoliko dana u zalivu hrvatskog ostrva Čiovo, kod Trogira, napala morska kornjača, ispričala je da nije znala šta je snašlo, već je samo osetila veliki bol, kao da je neko steže klještima.

– Bol je bila kao da vas neko ogromnim klještima uhvati, zarije vam to u kožu i stiska, stiska…, dok je ćerka plakala i vikala „neću da mi mama umre“ – ispričala je Anita Dadić za hrvatske medije.

Ona se, kako je rekla kupala nekoliko metara od plaže, a onda je usledio napad od kojeg je, srećom, spasao suprug.

– Ja sam samo osetila kako me nešto zgrabilo. Vrištala sam iz petnih žila i dozivala muža, Ante! Okrenula sam se i ugledala to nešto ogromno smeđe – ispričala je Anita.

A, njen suprug Ante kaže da uopšte nije razmišljao šta se dešava, već se bacio i odgurnuo kornjaču.

– Tek tada sam video po perajima da je to kornjača, 80 do 100 centimetara duga sigurno – rekao je Dadić za „Slobodnu Dalmaciju“.

SRBI U STRAHU ZBOG SNIMKA NAJBRŽE AJKULE NA ZAKINTOSU: Svi se pitaju da li postoji OPASNOST od napada, profesor rešio dilemu VIDEO

Kornjače inače ne napadaju ljude pa se sumnja da se ova možda osetila ugroženom.

– Kada smo došli u bolnicu i doktori su se nasmejali. Bilo im je intrigantno i pomalo smešno. Dezinfikovali su i previli ranu i dali joj tablete. Mora da proveri antitetanus zaštitu. Čitao sam da je i u Crnoj Gori bilo sličnih slučajeva – navodi Dadić.

On se pita šta bi tek bilo da mu je malo dete bilo u moru s obzirom na silinu napada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter