Izvor: Tanjug
24.01.2022 u 18:08
0

CRNA GORA: Krivokapić preuzima koordinisanje Ministarstvom pravde

 Crnogorski premije Zdravko Krivokapić preuzeće koordinisanje Ministarstvom pravde, ljudskih i manjinskih prava (MPLjMP) gde je sada vršilac dužnosti ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović.

Sekulović je potvrdio Vijestima da je ta informacija tačna i dodao da je za odluku saznao iz Ministarstva pravde dok je bio na sednici Sudskog saveta.

Inače, ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava je po zakonu i član Sudskog saveta što bi moglo biti sporno, jer Krivokapić nije pravnik.

Premijer je odluku da ubuduće koordinira Ministarstvom pravde doneo u subotu.

Sekulović je, kako pišu Vijesti, nakon što je putem Whatsapp aplikacije od kolega iz Ministarstva dobio informaciju o odluci premijera o tome obavestio Sudski savet i napustio sednicu.

Sekulović je preuzeo poziciju rukovodioca Ministarstva nakon što je Vladimir Leposavić smenjen sa funkcije ministra 17. juna prošle godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter