Izvor:
19.11.2016 u 01:13
0

Detalji brutalnog silovanja u Doboju: Obećao joj posao preko Fejsbuka, pa namamio u stan i obeščastio!

Dobojska policija uhapsila je Strahinju Đ. iz ovog grada zbog sumnje da je silovao mlađu devojku, onda je fotografisao bez odeće, pa pretio da nikom ne sme reći da ga poznaje.

Njih dvoje upoznali su se preko Fesjbuka. Dok su razgovarali na taj način, ona je rekla da je u potrazi sa poslom, a on joj je u jednom mometu rekao da joj može naći posao. Tako ju je namamio, te rekao da dođe u njegov stan i da će kod njega biti i njen budući poslodavac.

Kada je ušla u stan on je odmah zaključao vrata, te ponudio pićem. Bili su sami njih dvoje. Počeo ju je ispitivati o njenom životu, pa i to da li ima momka, saznaje "EuroBlic".

Nakon nekoliko trenutaka ju je uhvatio za kosu, odvuko u drugu prostoriju, bacio na krevet i naredio da sa sebe skine odeću.

Prvo ju je primorao na oralni seks, a onda ju je silovao. Devojka je od straha bila doslovno paralisana, a nije ga omelo ni to što je plakala i molila da prestane.

U jednom momentu joj je rekao da prestane da plače „jer se neće dobro završiti“, a onda nakon brutalnog iživljavanja rekao da se smiri i da će joj kupiti poklone.

U CJB Doboj su rekli da su u četvrtak oko četiri časa uhapsili S. Đ. iz Doboja zbog sumnje da je počinio silovanje punoletne ženske osobe u sredu poslepodne u svom stanu.

– Sumnja se da je oštećenu na ponižavajući način prinudio na obljubu i druge polne radnje. Policijskoj stanici Doboj 1 u sredu oko 22 časa prijavljeno je silovanje od strane nepoznate osobe čiji je nepotpuni identitet oštećena poznavala sa društvene mreže. Službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj ubrzo su identifikovali, pronašli i uhapsili osumnjičenog.

Tokom pretresa S. Đ. i stana koji koristi pronađeni i izuzeti materijelni dokazi koji mogu poslužiti u daljem toku krivičnog postupka – rekli su u policiji.

Osumnjičenom za silovanje je određen jednomesečni pritvor.

Blic.rs
Foto: Ilustracija Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter