Izvor: Kosovo online
26.11.2023 u 21:18
1

DIL SA ALBANSKIM LOBISTIMA: Željka zna koji ministar izmišlja priče na štetu Srpske

Srpska članica Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović, izjavila je će na sutrašnjoj sednici tog tela tražiti informaciju povodom navoda ministra odbrane BiH Zukana Heleza o "postojanju određenih paravojnih formacija i kampova na teritoriji RS", ali i istakla da je, po onome što se već čulo u javnosti, jasno da nema nikakvih pretnji, već se ta priča izmišlja po istoj matrici - jednog ministra u BiH, sa albanskim i bošnjačkim lobistima.

„Ja sam inicirala tu tačku, i sutra ću na sednici Predsedništva BiH zatražiti da nam se dostavi ta informacija. Nije prvi put da taj ministar priča svašta. Zatražićemo informaciju od onih koji su pričali svašta, kao i od obaveštajne agencije, koja bi trebalo da ima ima te podatke”, rekla je Cvijanović novinarima na obeležavanju osme godišnjice postojanja stranke Ujedinene Srpske.

Ona je, međutim, ukazala da ono što se već moglo čuti u javnosti, jasno pokazuje da tu nema nikakvih stvarnih pretnji.

„NEĆE SRBINA ZA GENERALA“: Željka Cvijanović otvoreno o opstrukcijama

„I da tu postoji samo jedna izmišljena priča, urađena po matrici po kojoj jedan ministar u dogovoru sa lobistima, i albanskim i bošnjačkim, po svetu, kao što je gospođa Britanka koja se oglasila iste sekunde… To su stvari koje su napravljene u sprezi, kako bi se izazvala pometnja, ali i da se privuče pažnja i da se negativna pažnja usmeri prema Republici Srpskoj”, rekla je Cvijanović.

Navela je i da Helez svojim izjavama destabilizuje odnose u BiH, zbog čega, smatra, treba da bude smenjen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DIL SA ALBANSKIM LOBISTIMA: Željka zna koji ministar izmišlja priče na štetu Srpske”

  1. Juce su u federaciji bosnjaci palili Srpsku zastavu ali o tome niko ne pise izgleda. Najveca nasa greska je sto nikad nismo znali da vodimo propagandni rat kao sto rade svi drugi na nasu stetu

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter