Izvor:
19.10.2016 u 19:16
0

ĐUKANOVIĆ KAO DON KORLEONE: Selfi Mila i saradnika, iz izbornog štaba, šokirao Balkan! (FOTO)

Izborna noć u Crnoj Gori bila je izuzetno napeta, i atmosfera se još nije stišala. Ipak, u štabu DPS-a, čelnici su imali vremena da odahnu uz jedan dobar selfi.

Kud svi, tu i mali Muja, što bi rekli. Poslanik DPS-a Predrag Sekulić napravio je tokom izborne noći selfi i nije računao da će se munjevitom brzinom širiti društvenim mrešama.

Na fotografiji je u prvom planu Sekulić, dok se u pozadini nalaze predsednik DPS-a Milo Đukanović, Duško Marković i još nekoliko zvaničnika.

Pretpostavlja se da je selfi nastao u izbornoj noći, dok su funkcioneri stranke pratili tok izbora. Doduše, Đukanović zavaljen u kožnoj fotelji.

Nije trebalo dugo da mnogi primete da premijerova poza neodoljivo podseća na onu čuvenu Al Paćinovu iz filma "Kum". Uostalom, procenite sami.

Srbijadanas
Foto: twitter.com/nesanesanica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter