Izvor: TANJUG
25.05.2022 u 17:56
0

DODIK DEMANTOVAO DŽAFEROVIĆA: BiH nije donela odluku o integracijama u NATO

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik demantovao je tvrdnje bošnjačkog kolege Šefika Džaferovića u Briselu i poručio da BiH „nije donela donela odluku o integracijama u NATO, nije zauzela stav o situaciji u Ukrajini, o uticaju bilo koje treće države na BiH“.

Dodik je poručio da je predsedavajući Predsedništva BiH Džaferović otišao u sedište NATO bez saglasnosti sva tri člana i da su teze koje je tamo izneo samo stav njegove partije (SDA).

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Način na koji je Džaferović otišao u Brisel, kaže Dodik, veća su opasnost za BiH od bilo kakve retorike na koju vole da se pozivaju.

ORBAN PISAO ŠARLU MIŠELU: Ne razmatrajte pitanje embarga na rusku naftu

-Sve što je Džaferović danas izgovorio stav je muslimanskog političkog kruga. Šteta što Jens Stoltenberg učestvuje u devastaciji Dejtonskog mirovnog sporazuma, u čije se očuvanje kunu, znajući da Džaferović u Briselu ne govori u ime BiH- napisao je Dodik na Tviteru.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter