Izvor: tanjug
24.01.2021 u 16:08
0

Dodik: Izjava Izetbegovića povezana sa napadom na Vučića

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je danas da je neprocesuiranje napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici povezano sa „razočaravajućom izjavom“ lidera bošnjačke Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića da su „Srbi loš narod“.

Dodik, koji je i lider Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD“, rekao je nakon sednice Izvršnog komiteta stranke u Banjaluci da se nada da se Izetbegović kaje zbog svoje rasističke izjave i istakao da će mu ostaviti mogućnost da se izvini srpskom narodu, jer su, kako je naglasio, Srbi su dobar narod.

PROČITAJTE JOŠ

KORONA PO GRADOVIMA SRBIJE: Ovo su žarišta!

KORONA NE POSUSTAJE! Raste broj pacijenata na respiratoru!

TRAGEDIJA U LOZNICI: U saobraćajnoj nesreći na licu mesta poginuo poznati psihijatar

Britanski soj korona virusa stigao u Srbiju!

POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA? Afera „prisluškivanje“ dobija novi epilog

On je dodao da, ako se Izetbegović izvini, Srbi će mu možda i oprostiti, ali je ocenio da nije ništa neobično ni čudno što on misli tako o Srbima.

-Iskreno se nadam da se Izetbegović kaje zbog svoje rasističke izjave i da su mu njegovi najbliži saradnici rekli da mu to nije dobra izajva. Ja se samo nadam. Moje mišljenje je da ovo nije samo usamljena izjava i da mnogi tako misle oko njega- rekao je Dodik.

ZANIMAĆE VAS I OVO

VUČIĆ NAJAVIO: Stiže novi paket pomoći!

DAČIĆ O MEĐUSTRANAČKOM DIJALOGU: To nije put do vlasti bez izbora, neki se hvataju za slamku spasa

ZOVU GA NAJSTRAŠNIJIM UBICOM EVROPE: Srbinu Igoru Rusu sudiće se iza staklenog bunkera (VIDEO)

On je dodao da je njegov zadatak da štiti interese srpskog naroda i poručio da neće odustati od borbe za prava Srba.

-Nikada u svetskim ratovima nismo bili na strani okupatora, fašista i onih koji su osvajači i ugnjetavači. Srbi su narod kome je porodica svetinja. I Republika Srpska je svetinja za sve pripadnike srpskog naroda, od Hercegovine do Banjaluke, od Romanije i Podrinja do Semberije. Srpski narod i Srpska su važni i našoj braći u Srbiji, Crnoj Gori i svuda širom sveta gde Srbi žive -poručio je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter