Izvor: Tanjug
25.02.2021 u 16:28
0

DODIK LJUT, PRETI KOVAKSU: Tužićemo vas ako probijete rok za isporuku vakcina!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik zapretio programu Kovaks tužbom zbog vakcina

JASENOVAC USTAŠKA KLANICA

OVA PRIČA O USTAŠKIM ZLODELIMA ČUPA SRCE! Časne sestre su nam u dečjem logoru davale hleb sa tucanim staklom

Rođak srpskog genija za Hepi TV: Nikola NIKADA nije rekao da je HRVAT, pa ubili su mu preko 90 članova porodice!

INTERVJU! MARKO PIPIĆ (14), DARIN BRAT: Naš narod ne sme da zaboravi Jasenovac

Ovo retko ko zna! VAGONI SMRTI SU ODJEKIVALI REČIMA POZNATE SRPSKE PESME! Plakali su i pevali je BOREĆI SE ZA VAZDUH na putu do JASENOVCA!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas tužbu protiv Kovaksa, ako, kako je rekao, ovaj međunarodni mehanizam probije rok za isporuku vakcina BiH.

Dodik je to rekao nakon sastanaka sa članovima Predsedništva, premijerima Republike Srpske i Federacije BiH, Radovanom Viškovićem i Fadilom Novaliće, kao i predsedavajućim Saveta ministara BiH Zoranom Tegeltijom u Sarajevu.

Rekao je da je BiH preduzela sve da dođe do nabavke vakcine putem Kovaks mehanizma, da je naručeno i plaćeno više od 1,2 miliona doza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

BiH vakcine treba da dobije u prvom kvartalu ove godine.

– BiH zahteva da Kovaks počne da isporučuje vakcine što pre, a ako rok bude probijen, BiH će podneti tužbu – rekao je Dodik, preneli su sarajevski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter