Izvor: TANJUG
06.07.2022 u 18:25
0

DODIK: Nisam za zakone koji vode ka centralizaciji BiH! Lider SNSD saopštio i šta su prioriteti!

Lider SNSD Milorad Dodik rekao je nakon sastanka u Briselu sa komesarom za susedstvo i proširenje EU Oliverom Varheljijem da je prioritet usvajanje zakona o javnim nabavkama i rešavanje problema funkcionisanja sudstva u BiH.

„Naredno pitanje je stanje o javnim nabavkama, kao i zakon o sukobu interesa i pitanje VSTS BiH. Ukoliko bi se rešila ta pitanja, Evropski savet bi dao kandidatski status BiH“, kaže Dodik, prenela je RTRS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rekao je da će se zalagati za rešavanje pitanja o javnim nabavkama i sudovima.

Milorad Dodik ZAGRMEO U „ĆIRILICI“: „Ja nisam Bosanac, ja sam Srbin iz Republike Srpske, moj jezik je srpski, moje pismo je ćirilica, moja vera je pravoslavna!“

„Daću sve od sebe da se ova pitanja što pre reše. Nisam za zakone koji vode ka centralizaciji BiH“, naveo je Dodik.

Dodik je zahvalio Varheljiju za spremnost da pojasni stav Evropske unije o dodeli kandidatskog statusa Ukrajini i Moldaviji, a BiH ne.

Ostaje još nejasno da li BiH mora da ispuni svih 14 tačaka ili će postojati fleksibilnost ukoliko se oko neke tačke ne postigne dogovor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter