Izvor: novosti
10.09.2022 u 21:36
0

DODIK ODBRUSIO IZETBEGOVIĆU NA PROVOKACIJU: Uzećemo pola BiH koliko nam i pripada

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je nakon izjava lidera SDA Bakira Izetbegovića da „oni kojima se ne sviđa BiH, idu, a zemlje će poneti onoliko koliko im ostane na cipelama“, Srbima jedino preostaje da se odvoje od takvih izjava i politika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Vidim i danas da neki poput Bakira Izetbegovića šalju poruku da onima kojima se ne sviđa BiH mogu da odu i da ponesu nešto zemlje na cipelima – rekao je Dodik.

On je naveo da je nešto slično ranije govorio i bivši poglavar Islamske zajednice u BiH Mustafa Cerić.

– Tada sam mu rekao i sada ću isto reći i Izetbegoviću – da, mi ćemo otići, ali ćemo uzeti pola BiH koliko nam i pripada, o tome ne treba da se brine. Mi ćemo svoje cipele ovde glancati i nećemo dozvoliti nikakve druge, njihove čizme – istakao je Dodik.

On je dodao da BiH nije njihova zemlja i da oni tek upravljaju onim čime perspektivno upravljaju.

– BiH nije ni naša zemlja, mi je ne doživljavamo tako, ali Republika Srpska jeste naša zemlja, ona je 49 odsto međunarodno verifikovanog i to je pitanje našeg pravnog statusa. Nakon ovakvih izjava Bakira Izetbegovića, Srbima jedino preostaje da se odvoje od takvih izjava i takvih politika – naglasio je Dodik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter