Izvor:
10.04.2017 u 16:57
0

Drama u Agrokoru: TODORIĆ GAĐAO ZAPOSLENE JABUKAMA, VIKAO IM DA SU NESPOSOBNI!

“Zašto nam to rade?” Što je medijima? Zašto nas tako napadaju? Evo, i država se urotila protiv nas, šta žele?” ponavljao je uspaničeno Ivica Todorić, vlasnik Agrokora, dok je pokušavao od bankara isposlovati još jedan timeout ili novi kredit. Kako prenosi hrvatski Jutarnji list, poslednji dani Ivice Todorića bili su više nego dramatični.

Živeo je u uvjerenju da se oko njega plete neka zavjera. Sinovi su otišli u Moskvu na sastanke s bankarima, ali vesti nisu bile ništa bolje.

Jednom bliskom prijatelju i otvoreno se požalio.

“Imam ti potrebu reći da sam u užasnom stanju. Mogao bih ostati bez svega, kuće, posla, postoji mogućnost da ću iz svega izaći kao podstanar. Nitko me ne razume, ni država, ni bankari, ni dobavljači”, prepričava nam Todorićeve riječi bliski prijatelj. Dodaje da mu se požalio i na ponašanje svoje djece rekavši: “I u tome sam možda pogrešio, jesam, ali to su moja deca, šta mogu?!”

Prijatelj ga je saslušao, ali “s rezervom”, komentira, oko toga da će ostati bez svega.

Jer, Todorići su imali sve dok je Agrokor plesao kako je on hteo: otok, helikopter, lovište, automobile, putovanja…

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/Agrokor.jpg?m=1489688269

Psihoza se u toranj uselila još prije godinu dana. Postalo je očigledno da im akvizicija Mercatora “nije trebala”, utapali su se sve više u dugovima, menicama bez pokrića, kreditima, napustili su ih neki sposobni kadrovi, , nepovjerenje bankara je raslo. I sam je Todorić, kažu nam, bivao sve nervozniji. Saradnici prepričavaju da se “počeo petljati i u što nije trebao”.

– Obilazio je dućane, čak je neke zaposlene gađao jabukama. Još im je na početku ove godine održao govor u kojemu im je rekao da ‘ništa ne znaju’ i da se moraju ugledati u Lidl, a onda bi im kazao: ‘Ali mi ne želimo biti kao Lidl’… Jednostavno se vidjelo da gubi kontrolu”, prepričava nam naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter