Izvor:
26.09.2016 u 22:52
0

EKSKLUZIVNO SAZNANJE HAPPYTV.RS : Opozicija u REPUBLICI SRPSKOJ na najgori način pokušala da MINIRA REFERENDUM!

Sa 99,81% građani Republike Srpske su odlučili da 9. januar i dalje bude dana Republike, bez obzira na sve pritiske sa strane. Ipak, da je bilo miniranja od strane bošnjačkih partija opšte je poznato, međutim, malo ko je očekivao ovako nešto od srpskih stranaka u opoziciji.

Kako naš portal saznaje, opozicija u Srpskoj je na ovaj referendum gledala kao na '' Dodikovu stvar'' i naredila svom članstvu opšti bojkot!

Moja saznanja govore o tome da je u opštinima gde je SNSD na vlasti, Savez za promene dao naređenje da se ne izlazi. U Doboju i Bijeljini gde racunaju na bošnjačke glasove nisu takođe izlazili. A u mestima gde su oni vlast bila je solidna izlaznost– rekao je dobro upućeni eminentni izvor iz Banjaluke, koji je odlučio da bude anoniman radi svoje bezbednosti.

HappyTv.rs
Foto:Instagram/woman_inthemirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter