Izvor: BSC HAPPY/KURIR
12.11.2023 u 22:02
0

HAOS U BIJELJINI: Pijani poštar penzijama „častio“ goste u kafani, izbila i tuča

Poštar Nikola B. uhapšen je u Bijeljini nakon što je pijan počeo da deli penzije u jednoj kafani u ovom gradu, a gosti se potukli ko će više da uzme novca.

Kako izveštavaju portali iz Republike Srpske poštar se toliko napio u kafani da je u jednom trenutku otvorio torbu u kojoj je imao nepodeljene penzije i počeo drugim gostima da deli novac.

U jednom trenutku došlo je do prepirke između gostiju i tuče, a onda je u kafanu došla patrola policije koja je privela poštara u stanicu.

Inače zbog ovog incidenta na informativni razgovor policija je pozvala i direktora Pošta Srpske, radne jedinice u Bijeljini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter